👤

Vaaaa roggggggggggg ​

Vaaaa Roggggggggggg class=

Răspuns :

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

2x+y -(x+2y) = 3(x+y)i - 6i

x - y = (3x+3y-6)i

x - y - (3x+3y-6)i = 0

Egalam partea reala si cea imag. cu 0:

x-y = 0 , x=y

3x+3y-6 = 0

3x+3x =6

6x = 6

x 1, y=1

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari