Răspuns :
Răspuns:
x=-11
Explicație pas cu pas:
x*y-x*z=187
x(y-z)=187
cum y-z=-17 rezulta
-17x=187
x=-187/17
x=-11
Răspuns:
x=11
Explicație pas cu pas:
x*y-x*z=187 asta înseamnă că x*(y-z)=187.
Știm că y-z=17 așa că îl împărțim pe 187 la 17 și ne dă 11. Acesta este răspunsul. Sper că te-am ajutat.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.