Răspuns :
Răspuns:
1 x 3 x [3 + 4x (15 + 6 x a) : 18] = 27
3x[3+4x(15+6xa):18]=27
[3+4x(15+6xa):18]=27:3
3+4x(15+6xa):18=9
4x(15+6xa):18=9-3
4x(15+6xa):18=6
4x(15+6xa)=6x18
4x(15+6xa)=108
(15+6xa)=108:4
15+6xa=27
6xa=27-15
6xa=12
a=12:6
a=2
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.