Răspuns :
Răspuns:
{6×2÷2-0÷12}÷1+9÷3=9
Explicație pas cu pas:
1) 6×2=12
2) 12÷2=6
3) 0÷12=0
4) 6-0=6
5) 6÷1=6
6) 9÷3=3
7) 6+3=9
Răspuns:
{6×2 ÷2-0÷12}÷1+9÷3=
={12÷2-0÷12}÷1+9÷3=
={6-0}÷1+3=
=6÷1+3=6+3=9
Explicație pas cu pas:
Succes
Sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.