Răspuns :
Răspuns:
[1+2ori(6+2)-5]:6=
(1+2ori 8-5):6=
(1+16-5):6=
(17-5):6=
12:6=2
[ 1 + 2 × ( 6 + 6 : 3 ) - 5] : 6 =
[ 1 + 2 × ( 6 + 2 ) - 5] : 6 =
( 1 + 2 × 8 - 5 ) : 6 =
( 1 + 16 - 5 ) : 6 =
( 17 - 5 ) : 6 =
12 : 6 = 2
prima oara se rozolva paranteza rotundă pt a scapa de ea. Daca ai si paranteza dreapta , aceasta se transforma in paranteza rotunda , dupa ce a fost eliminata ,, paranteza rotunda ".
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.