1. 6-(42-5+a:6):7+1-1=1 6-(37+a:6):7+0=1 6-(37+a:6):7=1 (37+a:6):7=1+6 (37+a:6):7=7 37+a:6=7x7 a:6=49-37 a:6=12 a=12:6 a=2 Am inceput direct cu rezolvarea nu am mai scris exercitiul
2. Acesta nu pot sa il rezolv pentru ca lipseste un semn
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.