Răspuns :
Răspuns:
3+3×[3+3:3(3+9)]:15
3+3×(3+3:3×12):15
3+3×(3+1×12):15
3+3×(3+12):15
3+3×15:15
3+3×1
3+3=6
Răspuns:
Buna
Explicație pas cu pas:
3+3*[3+3:3*(3+3*3)]:15=
3+3*[3+3:3*(3+9)]:15
3+3*[3+3:3*12]:15
3+3[3+1*12]:15
3+3[3+12]:15
6*15:15
90: 15=6
*= inmultire
#qualiparts
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.