Răspuns :
Răspuns:
8+3x[(39-4x2+22+2):5]
8+3x[(39-8+24):5]
8+3x[(31+24):5]
8+3x(55:5)
8+3x11
8+33=41
Răspuns:
8+3 x [(3 x 13 - 4 x 12:6 + 2 × 11 + 2): 5]
8+3x[(39-48:6+22+2):5]=
8+3x[(39-8+22+2):5]=
8+3x[(31+22+2):5]=
8+3x(55:5)
8+3x11
8+33
41
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Limba română. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.