Răspuns :
a + b + c = 46
a = |---|
b = |---|-3-|
c = |---|---|-3-|
46-6 = 40
40 ÷ 4 = 10 ( a )
10 + 3 = 13 ( b )
10 + 13 = 23 ( c )
a+b+c=46
b=a+3
a+b=c
Rezolvare:
2c=46–>c=23
a+a+3=23
a+a=23-3=20–>a=10
b=10+3
b=13
b=a+3
a+b=c
Rezolvare:
2c=46–>c=23
a+a+3=23
a+a=23-3=20–>a=10
b=10+3
b=13
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.