Răspuns :
Î=c = 6
Î>R => a : 6= 6
A= 6•6=36
A:6=6 r 1
A= 6•6+1
A= 36+1
A= 37
A:6=6 r 2
A= 6•6+2
A= 36+2
A=38
A:6=6 r 3
A= 6•6+3
A=39
A:6=6 r 4
A= 6•6+4
A=40
A:6=6 R 5
A=6•6+5
A=41
Î>R => a : 6= 6
A= 6•6=36
A:6=6 r 1
A= 6•6+1
A= 36+1
A= 37
A:6=6 r 2
A= 6•6+2
A= 36+2
A=38
A:6=6 r 3
A= 6•6+3
A=39
A:6=6 r 4
A= 6•6+4
A=40
A:6=6 R 5
A=6•6+5
A=41
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.