Răspuns :
Răspuns:
Profesorii sant atenti la fiecare detaliu si au rabdare sa învete copii,chiar si daca nu prea stiu.(sper ca team ajutat nu prea stiu daca e bn)
Răspuns:
Te voi ajuta!
Este absolut cert faptul că succesele unui elev depind în mare măsură de potenţialul său educativ, de particularităţile psihofiziologice precum si de complexitatea materialului instructiv. Un rol important în edificarea unui climat educaţional adecvat revine profesorului, care trebuie să stimuleze potenţialul creativ al elevilor în procesul instruirii. În activitatea de predare-învăţare din clasă/şcoală, profesorul exercită influenţe sociale specifice – de natură educaţională – asupra elevilor, îndeosebi prin procesul de comunicare. Nu există act de învăţare a elevului în care să nu fie implicată comunicarea: cu învăţătorul prin prezenţa lui fizică sau simbolică, cu semenii prin comportamente sociale, cu alte generaţii etc.
În general, raţiunea procesului de comunicare, a interacţiunii profesor-elevi în cadrul sarcinilor didactice este de a obţine împreună rezultate
pozitive, de a produce schimbări favorabile în mentalităţile, atitudinile şi comportamentele interlocutorilor, de a forma şi dezvolta creativ personalitatea elevilor prin crearea unui climat educaţional deschis şi eficient, ţinându-se cont, totodată, de intervenirea schimbărilor în procesul instuctiv-educativ
Explicație:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Limba română. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.