👤

5radical din 2-(-2radical din 2) +(-3radical din2) hai va rog eu multttt​

Răspuns :

[tex]5 \sqrt{2} + 2 \sqrt{2} - 3 \sqrt{2} = 7 \sqrt{2} - 3 \sqrt{2} = 4 \sqrt{2} [/tex]

5 radical din 2-(-2 radical din 2)+(-3 radical din 2)=5 radical din 2+ 2 radical din 2+(-3 radical din 2)=7 radical din 2+(-3 radical din 2)=4 radical din 2.

Sper că te-am ajutat!

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari