Răspuns :
Răspuns:
2003²⁰⁰²-2002×2003²⁰⁰¹=
= (2003-2002)×2003²⁰⁰¹
= 1×2003²⁰⁰¹
= 2003²⁰⁰¹ Sper că te-am ajutat!
Explicație pas cu pas:
2003²⁰⁰²-2002×2003²⁰⁰¹=
2003²⁰⁰¹×2003-2002×2003²⁰⁰¹=
2003²⁰⁰¹(2003-2002)=
=2003²⁰⁰¹×1
=2003²⁰⁰¹
PLs abonare
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.