Răspuns :
Răspuns: [tex]\color{teal}\boxed{\boxed{\huge\bf 24-9\sqrt{2}}}[/tex]
Explicație pas cu pas:
Buna!
[tex]\bf 2\sqrt{3} \cdot(4\sqrt{3}-\sqrt{6})-\sqrt{18}=[/tex]
[tex]\bf 2\sqrt{3} \cdot\sqrt{3} \cdot(4-\sqrt{2})-3\sqrt{2}=[/tex]
[tex]\bf 2\cdot3 \cdot(4-\sqrt{2})-3\sqrt{2}=[/tex]
[tex]\bf 6 \cdot(4-\sqrt{2})-3\sqrt{2}=[/tex]
[tex]\bf 24-6\sqrt{2}-3\sqrt{2}=[/tex]
[tex]\color{teal}\boxed{\boxed{\huge\bf 24-9\sqrt{2}}}[/tex]
==pav38==
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.