Răspuns :
(a : 4) + 42 = 51
a : 4 = 51 -42
a:4=9=> a=4 x 9 => a=36
(7 x a) + 21 = 70
7a = 70 -21
7a=49=> a=49/7 => a=7
90 - (6 x a) = 36
6a=90-36
6a=54=> a=54/6 => a=9
24 + (8 x a) = 72
8a=72-24
8a=48 =>a=48/8 => a=6
(63: a) + 36 = 45
63 : a = 45-36
63 : a = 9 =.> 63 / 9 => a=7
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.