Răspuns :
Răspuns:
a + b + c = 987
a = 3 × c
b - 3 = a - c
b - 3 = 3c - c
b = 2c + 3
3c + 2c + 3 + c = 987
6c + 3 = 987
6c = 987 - 3
6c = 984
c = 984 : 6
c = 164
a = 164 × 3
a = 492
b = 164 × 2 + 3
b = 328 + 3
b = 331
v: 492 + 331 + 164 = 987
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.