Răspuns :
descompunem in felul urmator:
x^2-1=(x+1)(x-1)
(x+1)^2=(x+1)(x+1)
simplificam cei doi termeni ascemena (x+1)
si gata
x^2-1=(x+1)(x-1)
(x+1)^2=(x+1)(x+1)
simplificam cei doi termeni ascemena (x+1)
si gata
(x-1)(x+1)supra (x+1)la patrat =simplifici si sus si jos x+1 si rezulta x-1supra x+1
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.