👤


9+8 [7 + 6 x (5 + 4 x 3) - 2 x 1] - 10 x 10​


Răspuns :

1. Calculați

9 + 8[ 7 + 6 × ( 5 + 4 × 3 ) - 2 × 1 ] - 10 × 10 =

9 + 8[ 7 + 6 × ( 5 + 12 ) - 2 × 1 ] - 10 × 10 =

9 + 8( 7 + 6 × 17 - 2 × 1 ) - 10 × 10 =

9 + 8( 7 + 102 - 2 ) - 10 × 10 =

9 + 8( 109 - 2 ) - 10 × 10 =

9 + 8 × 107 - 10 × 10 =

9 + 856 - 100 =

865 - 100 =

765

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari