Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
45 : 9 = 5
→ îl scazi pe 9 din 45 până obții rezultatul ( restul) 0:
45 - 9 = 36 ( o dată)
36 - 9 = 27 ( de 2 ori)
27 - 9 = 18 ( de 3 ori )
18 - 9 = 9 ( de 4 ori )
9 - 9 = 0 ( de 5 ori l-am scăzut pe 9 din 45)
Așadar 9 în 45 se cuprinde de 5 ori.
___________________________________
49 : 7 = 7
49 - 7 - 7 - 7 - 7 - 7- 7 - 7 = 0
→ îl scad pe 7 din 49 de 7 ori, obținând diferența 0
__________________________________________
42 : 6 = 7
42 - 6 - 6 - 6 - 6 - 6 - 6 - 6 = 0
= 36 - 6 - 6 - 6 - 6 - 6 - 6 =
= 30 - 6 - 6 - 6 - 6 - 6 =
= 24 - 6 - 6 - 6 - 6 =
= 18 - 6 - 6 - 6 =
= 12 - 6 - 6 =
= 6 - 6 =
= 0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.