👤

va rog repede dau Coroana e a doua fisa va rog​

Va Rog Repede Dau Coroana E A Doua Fisa Va Rog class=

Răspuns :

A) argument- Expunere pe scurt a conținutului reprezentației artistice care urmează să se joace.

B) drepturi ale copiilor- Drepturile copilului sunt reglementate de Convenția asupra Drepturilor Copilului adoptată de către Adunarea Generala a Națiunilor Unite la data de 20 noiembrie 1989.Copiii au drepturi oriunde s-ar afla - acasă la părinții naturali, în familii substitutive, în instituții de îngrijire sau la scoală. Părinții și familiile, grupurile profesionale care lucrează cu copiii, dar și orice cetățean responsabil ar trebui să știe de existența acestor drepturi. Polițiștii și judecătorii sunt cei care au sarcina să aplice legea, dar toată lumea (în special cine lucrează cu copiii) are obligația să raporteze cazuri de abuz sau neglijență îndreptate asupra copiilor. Autoritățile publice locale și centrale au obligația de a garanta și promova drepturile copilului.

C) întrebarile închise- Diferența dintre întrebările deschise și cele închise se află în tipul de răspuns pe care îl așteaptă să aibă. Acum, mai întâi de toate, ia în considerare aceste situații. Dacă cineva vă întreabă numele, puteți avea un singur răspuns la întrebare. Dar, dacă vi se cere să spui despre trecutul familiei tale, va trebui să răspunzi în detaliu folosind toate informațiile pe care le ai. Dacă cineva întreabă vremea, este o întrebare simplă și puteți răspunde într-un singur cuvânt sau într-o singură propoziție. Dar, dacă persoana care vă întreabă despre vreme este nouă în zonă și întreabă cauzele care stau în urma vremii, este posibil să aveți un răspuns îndelungat pe baza cunoștințelor dvs. geografice. Vedeți acum diferențele dintre aceste două tipuri diferite de întrebări? Una este numită o întrebare deschisă, în timp ce cealaltă este menționată ca o întrebare închisă. Să aruncăm o privire mai atentă și să căutăm alte diferențe între întrebările deschise și cele închise.

4. CUM PUNEM INTREBARI ?

Procedura de punere a întrebărilor dă posibilitatea interpretării semnalelor primite de la interlocutor, a identificării motivației și cerințelor lui, a culegerii informației, a influențării cursului unei conversații sau, pur și simplu, vă permite să câștigați timp. A asculta activ și atent este foarte important atunci când puneți întrebări.

Iată câteva recomandări referitor la modul de adresare a întrebărilor pentru interlocutori:

Adresați o singură întrebare și evitați să cereți prea mult de la interlocutorul dumneavoastră;

Formulați întrebări simple și scurte;

Încurajați răspunsurile lungi pentru întrebările deschise;

Aveți grijă ce anume întrebați, dar și felul în care o faceți, tonul folosit;

Asigurați-vă că interlocutorul a înțeles perfect întrebarea pe care i-ați adresat-o;

Pe parcursul discuției păstrați un ton liniștit, încercați să vă stăpâniți emoțiile și să nu uitați despre problema exactă pusă în discuție.

În momentul în care doriți să transmiteți un mesaj, pentru a păstra interesul interlocutorului d-voastră, este foarte important să verificați dacă ați fost înțeleși și ar fi bine să testați reacția acestuia.

IMD REZOLV SI EX. 3