Răspuns :
Răspuns:
[tex] \frac{2}{3} \times x = - 2 \\ x = - 2 \div \frac{2}{3} \\ x = - 2 \times \frac{3}{2 } \\ x = - \frac{6}{2} \\ x = - 3[/tex]
Răspuns:
Vezi ca acolo nu era - 2 era +2 adica 2 pt ca - cu - face + si asa vine:
[tex] \frac{2}{3} x \: este \: egal \:cu \: 2[/tex]
2 supra 3 x=2
x= 2 supra 1 ÷ 2 supra 3
x= 2 supra 1 × 3 supra 2
x= 6 supra 2
x= 3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.