Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a) x²-5+4=0
x²-1=0
x²=1
x=±1
x=-1
x=1
x =-1,x =1
1 2
b) x²+3x+2=0
x²+2x+x+2=0
x*(x+2)+x+2=0
(x+2)*(x+1)=0
x+2=0
x+1=0
x=-2
x+1=0 → x=-1
x =-2, x =-1
1 2
c) nu am putut să înțeleg scuze :(
d) x²+10x+25=0
(x+5)²=0
x+5=0
x=-5
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.