Răspuns :
Vom identifica factorul comun din : “a•c+b•c” , care este “c”.
Știind că a•c+b•c= (a+b) •c și le cunoaștem valorile , acum putem afla .
(a+b)•c= 11•23=253
Problema rezolvată fără explicație
___________________________
a•c+b•c=
=(a+b) •c=
11•23=
=253
Știind că a•c+b•c= (a+b) •c și le cunoaștem valorile , acum putem afla .
(a+b)•c= 11•23=253
Problema rezolvată fără explicație
___________________________
a•c+b•c=
=(a+b) •c=
11•23=
=253
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.