Răspuns :
Răspuns:
Succes!
Explicație pas cu pas:
(4/5-0,6)×X= -1
(4/5- 6/10)×X= -1( a doua fractie se simplifica prin 2)
(4/5-3/5)×X= -1
1/5×X= -1
X= -1÷1/5 (impartirea a doua fractii: inmuktim prima fractie cu inversul celeilalte)
X= -1×5/1
X = -5
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.