Răspuns :
Explicație pas cu pas: Hey! a= 2b + 11 Acum inlocuim :) 2b + 11 + b = 767 3b = 767 - 11 , 3b = 756 b = 756 : 3 b = ..(Impartirea) a = 2b + 11
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
a:b=2 rest 11⇒ a=2b+11
a+b=767
2b+11+b=767
3b=767-11
3b=756
b=756:3
b=252
a=2b+11
a=504+11
a=515
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.