Răspuns :
Il scriem pe 25^6 ca (5^2)^6= 5^12 iar pe (5^3)^4 il calculam ca 5^12 (deoarece cele doua puteri se inmultesc in acest caz). Asadar vom avea:
=5^12 : 5^12 - 1= 5^(12-12)-1= 5^0-1=1-1=0
=5^12 : 5^12 - 1= 5^(12-12)-1= 5^0-1=1-1=0
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.