Răspuns :
Răspuns:
0
Explicație pas cu pas:
9/x = y/3 => X x Y = 9 x 3 = 27
27 - X x Y = 27-27 =0
Răspuns:
[tex] \frac{9}{x} = \frac{y}{3} \\ x \times y = 9 \times 3 \\ x \times y = 27 \\ \\ 27 - x \times y \\ 27 - 27 = 0[/tex]
Succes!!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.