Răspuns :
Răspuns :
2[tex]\sqrt{6}[/tex](3[tex]\sqrt{2}[/tex]+3[tex]\sqrt{3}[/tex]) + [tex]\sqrt{6}[/tex](5[tex]\sqrt{3}[/tex]-4[tex]\sqrt{2}[/tex])=
=6[tex]\sqrt{12}[/tex]+6[tex]\sqrt{18}[/tex]+5[tex]\sqrt{18}[/tex]-4[tex]\sqrt{12}[/tex]=
=6*2[tex]\sqrt{3}[/tex]+6*3[tex]\sqrt{2}[/tex]+5*3[tex]\sqrt{2}[/tex]-4*2[tex]\sqrt{3}[/tex]=
=12[tex]\sqrt{3}[/tex]+18[tex]\sqrt{2}[/tex]+15[tex]\sqrt{2}[/tex]-8[tex]\sqrt{3}[/tex]=
=4[tex]\sqrt{3}[/tex]+33[tex]\sqrt{2}[/tex]
Sper ca te am ajutat si sper ca imi vei da coronita.
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.