Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex](x - y) ^{2} = 4 {x}^{2} - 4xy + {y}^{2} [/tex]
[tex]( a- b) ^{2} = {a}^{2} - 2 \times a \times b + {y}^{2} [/tex]
Deci a=2 si b=1. Aplicând formula pe care ti-am scris-o, obtii:
[tex](2x - y)^{2} = 4 {x}^{2} - 4xy + {y}^{2} [/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.