👤

aflați rezultatul calculului (-5radical 2) radical 3-(-radical6) la puterea 3​

Răspuns :

Răspuns:

[tex]( - 5 \sqrt{2} )\sqrt{3} -( { - \sqrt{6} })^{3} = - 5 \sqrt{6} - ( - { \sqrt{6} })^{3} = - 5 \sqrt{6} + \sqrt{ {6}^{ 3} } = - 5 \sqrt{6} + 6 \sqrt{6} = \sqrt{6} [/tex]

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Limba română. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari