Răspuns :
Salut!
( 7 × 6 - 10 - 2 ) ÷ ( 3 × 5 × 2 ) + 9 =
( 42 - 10 - 2 ) ÷ ( 3 × 5 × 2 ) + 9 =
( 32 - 2 ) ÷ ( 3 × 5 × 2 ) + 9 =
30 ÷ ( 3 × 5 × 2 ) + 9 =
30 ÷ ( 15 × 2 ) + 9 =
30 ÷ 30 + 9 =
1 + 9 =
10
Răspuns:
(7×6-10-2):(3×5×2)+9=
=(42-10-2):(15×2)+9=
=(32-2):30+9=
=30:30+9=
=1+9=
=10
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.