Răspuns :
Răspuns:
1
Explicație pas cu pas:
Pentru a rezolva vom folosi regulile de calcul cu puteri
(2^9 × 3^8 + 2^8 × 3^9 + 6^8) : 6^9 =
(2 × 6^8 + 3 × 6^8 + 6^8) : 6^9 =
(6 × 6^8) : 6^9 =
6^(1 + 8) : 6^9 =
6^9 : 6^9 =
1
n : n = 1 !!!
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.