Răspuns :
Răspuns:
[tex] \frac{x}{ \sqrt{15} } - \frac{3 \sqrt{5} }{ \sqrt{3} } = \frac{2 \sqrt{3} }{ \sqrt{5} } [/tex]
[tex] \frac{x \sqrt{15} }{15} - \frac{3 \sqrt{15} }{3} = \frac{2 \sqrt{15} }{5} [/tex]
după amplificare
[tex]x \sqrt{15} - 15 \sqrt{15} = 6 \sqrt{15} [/tex]
[tex]x \sqrt{15} = 21 \sqrt{15} [/tex]
[tex]x = 21[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.