Răspuns :
Răspuns:
.............
Explicație pas cu pas:
. . .........
a) 3√5 · (-7√3) = (-7·3)√(3·5) = -21√15
b) -5√6 · (-2√2) = -5·(-2) √(6·2) = 10√12 =10·2√3=20√3
c) √384 : (-√6) = -√64 = -8
d) √108 - √18/√6 = √108 - √3 = 6√3-√3 = 5√3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.