Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[tex] \sqrt{25 - x {}^{2} } = 4 | {}^{2} \\ \\ 25 - x {}^{2} = 16 \\ \\ x { }^{2} = \sqrt{25 - 16} \\ x {}^{2} = \sqrt{9} \\ \\ x = 3 \\ \\ \sqrt{25 - 3 {}^{2} } = 4 \\ \\ \sqrt{25 - 9} = 4 \\ \\ \sqrt{16} = 4[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.