Răspuns :
Răspuns:
E(x) = - 76
Explicație pas cu pas:
✻ Salutare! ✻
E(x) = (x - 3)(x² + 9)(x + 3) - (x² + 1)(1 + x)(x - 1) + 4
E(x) = (x² - 9)(x² + 9) - (x² + 1)(x + 1)(x - 1) + 4
E(x) = x⁴ - 81 - (x² + 1)(x² - 1) + 4
E(x) = x⁴ - 81 - (x⁴ - 1) + 4
E(x) = x⁴ - 81 - x⁴ + 1 + 4
E(x) = - 81 + 1 + 4
E(x) = - 76
<<darius>>
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.