Răspuns :
Răspuns:
x²+radical din 36=24
x²+6=24
x²=24-6
x²=18
x=radical din 18=3 radical din 2
Explicație pas cu pas:
am scris x² plus 6 pentru ca la înmulțire minus cu minus fac plus ( -radical din 6 × -radical din 6= +radical din 36
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.