Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a) 6×14-2×(40-27:3)=
6×14-2×(40-9)=
6×14-2×31=
84-62=22=
b)1012-5×(9:3×3+202:2)=
1012-5×(9+101)=
1012-5×110=
1012-550=
462
c)(6×14-2)×(40-27:3)=
82×31=
2542
d[(2×3²+3×2²):6+5²]:5+10²=
[(2×9+3×4):6+25]:5+100=
[(18+12):6+25]:5+100=
(30:6+25):5+100=
30:5+100=
6+100=106
Sper ca se înțelege.... :))))
Mult succes :)))
Plss coroana :)))))
![Vezi imaginea Flamandemanuel](https://ro-static.z-dn.net/files/d98/64094d4b9f0b18910e401db6632e9050.jpg)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.