Răspuns :
Răspuns:
100²⁰¹³=100²⁰¹²·100
=(100¹⁰⁰⁶)²·(64+36)
=(100¹⁰⁰⁶)²·64+(100¹⁰⁰⁶)²·36
=(100¹⁰⁰⁶)²·8²+(100¹⁰⁰⁶)²·6²
=(100¹⁰⁰⁶·8)²+(100¹⁰⁰⁶·6)²
Răspuns:
100²⁰¹³ = 100×100²⁰¹²
=(36 + 64)(100¹⁰⁰⁶)²
= (6² + 8²)(100 ¹⁰⁰⁶)²
= 6²×(100 ¹⁰⁰⁶)² + 8²×(100 ¹⁰⁰⁶)²
= (6×100 ¹⁰⁰⁶)² + (8×100 ¹⁰⁰⁶)²
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.