Răspuns :
Răspuns:
..............
Explicație pas cu pas:
.................
[tex]\sqrt{11+6\sqrt{2} } +\sqrt{7+4\sqrt{3} } +\sqrt{5-2\sqrt{6} } =\\\sqrt{(3+\sqrt{2} )^2} +\sqrt({2+\sqrt{3})^2 } +\sqrt{(\sqrt{2}-\sqrt{3})^2 } =\\3+\sqrt{2} +2+\sqrt{3} -\sqrt{2} +\sqrt{3} =\\3+2+\sqrt{3} +\sqrt{3} =\\5+2\sqrt{3} \\[/tex]
[tex]a^2+2ab+b^2=(a+b)^2[/tex]
---→ΔTriunghiul1Δ←---
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.