Răspuns :
Răspuns: 9
Explicație pas cu pas:
Salutare!
E(x) = (x + 2)² + (x - 1)² - (x + 2)(2x - 2)
E(x) = (x + 2)[(x + 2) - (2x - 2)] + (x - 1)²
E(x) = (x + 2)(x + 2 - 2x+ 2) + x² - 2x + 1
E(x) = (x + 2)(4 - x) + x² - 2x + 1
E(x) = 4x - x² + 8 - 2x + x² - 2x + 1
E(x) = 4x + 9 - 4x
E(x) = 9
==pav38==
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.