Răspuns :
[tex]\frac{3-x^2}{16} =\frac{1}{8} \\8(3-x^2)=16\\24-8x^2=16\\-8x^2=16-24\\-8x^2=-8 |*(-1)\\8x^2=8\\x=\sqrt{\frac{8}{8} } =\sqrt{1} =1\\x_2=-\sqrt{1} =-1[/tex]
[tex]\frac{3x}{2} =\frac{2}{3x} \\(3x)^2=2^2\\3^2x^2=4\\9x^2=4\\x^2=\frac{4}{9} \\x=\sqrt{\frac{4}{9} } =\frac{2}{3} \\x_2=-\sqrt{\frac{4}{9} } =-\frac{2}{3}[/tex]
---→ΔTriunghiul₁Δ←---
Răspuns:
..................
Explicație pas cu pas:
..................
![Vezi imaginea Dariusbarbu](https://ro-static.z-dn.net/files/da9/4c6ac784b944a99a31f59b2b7b339710.jpg)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.