👤

(x+y)^2−2(x+y)+1
va rog
......
......​


Răspuns :

(x+y)^2−2(x+y)+1=

(x+y)^2 este formula deci=> x^2+2xy+y^2

-2(x+y) iar aici inmultim 2 cu fiecarea factor =>-2x-2y

acum le pune cap la cap => x^2+2xy+y^2-2x-2y+1

                                             

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari