Răspuns :
Răspuns:
sper ca te-am ajutat și sper sa înțelegi !!
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
2/(√2-1)+3/(√2+1)-7/(3-√2)= 2·(√2+1)(3-√2)+3(√2-1)(3-√2)-7(√2-1)(√2+1) / (√2-1)(√2+1)(3-√2)= 2(3√2+3-2-√2)+3(3√2-3-2+√2)-7(2-1)/(2-1)(3-√2) =
(6√2+2-2√2+9√2-15+3√2-7)/(3-√2) =(16√2-20)/(3-√2)=4(4√2-5)/(3-√2)
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.