Răspuns :
Răspuns:
2x + 3 = 5 / -3
2x = 2 / :2
x = 1, este natural
[ ( x · 2 + 3 ) · 4 : 5 + 6 ] + 7 - 8 = 9
x - natural
[ ( 2x + 3 ) · 4 : 5 + 6 ] +7 = 17 / -7
( 2x + 3 ) · 4 : 5 + 6 = 10 /-6
(2x + 3 ) · 4 : 5 = 4 / ·5
(2x + 3 ) · 4 = 20 / :4
2x + 3 = 5 / -3
2x = 2 / :2
x = 1, este natural
[ ( x · 2 + 3 ) · 4 : 5 + 6 ] + 7 - 8 = 9
x - natural
[ ( 2x + 3 ) · 4 : 5 + 6 ] +7 = 17 / -7
( 2x + 3 ) · 4 : 5 + 6 = 10 /-6
(2x + 3 ) · 4 : 5 = 4 / ·5
(2x + 3 ) · 4 = 20 / :4
2x + 3 = 5 / -3
2x = 2 / :2
x = 1, este natural
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.