Răspuns :
Explicație pas cu pas:
X+y= 3 radical 6
x-y= -5radical6
x=- radical din 6
y=4 radical din 6
a) x+y= - radical din 6 + 4 radical din 6= 3 radical din 6
b) x-y= - radical din 6 - 4 radical din 6= -5 radical din 6
y=4 radical din 6
a) x+y= - radical din 6 + 4 radical din 6= 3 radical din 6
b) x-y= - radical din 6 - 4 radical din 6= -5 radical din 6
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.