Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
z= - 0,1 (6)=(16-1)/90= 15/90=1/6
inversul este z= 6/1 =6
t= 5/4
t=4/5 (inversul )
Răspuns:
z= -0,1(6)=>z=-(16-1)/90=>z= -15/90=>z= -1/6
inversul lui -1/6 este -6/1= -6
t=(1·4+1)/4=>t=5/4
inversul lui 5/4 este 4/5
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.