Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Salutare!
(a) [tex]\bf x^{2} -6x +9 = (x-3)^{2}[/tex]
(b) [tex]\bf 4x^{2} +4x +1= (2x+1)^{2}[/tex]
(c)
[tex]\bf x^{2} - x +\dfrac{1}{2} =[/tex]
(d)
[tex]\bf 4x^{2} +12x +9 = (2x + 3)^{2}[/tex]
e)
[tex]\bf x^{4} -2x^{2} +1 = (x^{2} -1)^{2}[/tex]
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.