Răspuns :
V= Ab x h supra 3
V= l²√3 supra 4 x h supra 3= l²√3 x h supra 12
Al= 3 x Af
Al= 3 x apotema piramidei : 2
At= Al + Ab
At 3 x l x apotema piramidei :2 + l²√3 :4
V= l²√3 supra 4 x h supra 3= l²√3 x h supra 12
Al= 3 x Af
Al= 3 x apotema piramidei : 2
At= Al + Ab
At 3 x l x apotema piramidei :2 + l²√3 :4
A lat = l. ap supra 2 totul ori 3 = l.3 supra 2 ori ap ( apotema )
A tot = A lat + aria bazei
V = aria bazei ori inalţime supra 3
A tot = A lat + aria bazei
V = aria bazei ori inalţime supra 3
Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.