👤

n=(2x+1)5x²-(2x+1)(x²+1)=


Răspuns :

Explicație pas cu pas:

n=(2x+1)5x²-(2x+1)(x²+1)=

10x³+5x²-2x³-2x-x²-1=

n=8x³+4x²-2x-1

[tex](2x + 1) \times (5x ^{2} - x ^{2} + 1) = (2x + 1) \times (4x ^{2} + 1)[/tex]

Vă mulțumim că ați vizitat site-ul nostru web care acoperă despre Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Nu ezitați să ne contactați dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență suplimentară. Ne vedem data viitoare și nu ratați să marcați.


Zone Alte intrebari